Ostatnie zmiany na forum (marzec 2023)
Ostatnie zmiany na forum (marzec 2023)
Wreszcie znalazłem chwilę czasu aby zrobić kopię plików oraz zaktualizować skrypt forum do najnowszej wersji. Oczywiście w wyniku tej aktualizacji przestały działać stare style i rozszerzenia, w związku z czym mamy obecnie zainstalowany nowy styl forum. Plusem jego jest to, że rozciąga się na całą szerokość ekranu oraz posiada wersję mobilną a minusem, że - no cóż - trzeba do niego przyzwyczaić oko.
Obecnie styl jest jeszcze w fazie customizacji: trwają prace przy logo i przy bannerze forum.
Z dodatków - na dole strony wyskakuje teraz popup dot. polityki prywatności i cookies.
Obecnie styl jest jeszcze w fazie customizacji: trwają prace przy logo i przy bannerze forum.
Z dodatków - na dole strony wyskakuje teraz popup dot. polityki prywatności i cookies.
Re: Ostatnie zmiany na forum (marzec 2023)
A czy tylko u mnie przeglądarka się buntuje przed otwieraniem forum ze względu na nieważny certyfikat ?
Wystawiony dnia piątek, 11 stycznia 2019 22:10:07
Wygasa dnia sobota, 11 stycznia 2020 22:10:07
Wystawiony dnia piątek, 11 stycznia 2019 22:10:07
Wygasa dnia sobota, 11 stycznia 2020 22:10:07
Przeglądarka się buntuje bo zrezygnowałem z certyfikatów SSL. Trzeba za nie dodatkowo płacić a w zasadzie nic nie dają (poza tym, że się przeglądarka nie buntuje)
Dobra złamałem się i zainstalowałem nowy certyfikat SSL. Teraz powinno być ok
To skoro już tak dobrze poszło to może jeszcze jedna drobnostka, brakuje favicon.ico
Mój pasek zakładek składa się wyłącznie z ikon bo na opisy brak miejsca a teraz zamiast młoteczków jest pustka
Mój pasek zakładek składa się wyłącznie z ikon bo na opisy brak miejsca a teraz zamiast młoteczków jest pustka